رئیس جهاد دانشگاهی لرستان گفت: معتقدیم هر روز باید به دنبال یک کار نو با ایده جدید باشیم

۰۱ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۰:۰۰ کد : ۷۷۵۸ ستادی
تعداد بازدید:۲۲۳
رئیس جهاد دانشگاهی لرستان گفت: معتقدیم هر روز باید به دنبال یک کار نو با ایده جدید باشیم

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی لرستان،پیش از ظهر امروز سی دیماه ،  دکتر سید علی نادر دهقانی‌الوار در دیدار با 15 نفر از پشتیبانان طرح نوین مشاغل خانگی جهت اتصال متقاضیان و پشتیبانان اظهار کرد: یکی از اهداف ما تقویت پشتیبانان بوده و در کنار آن هدف نهایی شبکه‌سازی و توسعه و نیز پایدار کردن شبکه تولید است.

وی ضمن قدردانی از حمایت‌های مدیران ملی و استانی به ویژه اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی از پشتیبانان درخواست کرد که لیست محصولات با لحاظ استانداردها و تولید مطلوب به دبیرخانه ارائه تا با بازرگانان استانی و ملی جهت بازارسازی و بازاریابی محصولات هماهنگی لازم به عمل آید.

دکتر دهقانی‌الوار با بیان اینکه عمده فعالیت‌های جهاد دانشگاهی انجام طرح‌های علمی و پژوهشی است، افزود: معتقدیم هر روز باید به دنبال یک کار نو با ایده جدید باشیم.

عضو هیأت علمی جهاد دانشگاهی لرستان با اشاره به اجرای طرح نوین مشاغل خانگی گفت: این طرح با هدف توسعه و ایجاد اشتغال پیگیری می‌شود و تمام هدف ما به نتیجه رسیدن آن است.

وی سهمیه ثبت نامی متقاضیان این طرح را در استان 2700 نفر عنوان کرد و افزود: به علت اینکه محدودیتی در ثبت نام نداشتیم و پیگیری زیادی صورت گرفت 3320 نفر ثبت نام نهایی شده‌اند.

دکتر دهقانی‌الوار با بیان اینکه در این طرح نزدیک به 90 پشتیبان با ما همکاری دارند، اضافه کرد: بیشتر از آمار ثبت‌نام پشتیبان داشتیم که اعلام آمادگی برای حمایت از متقاضیان داشتند اما حدود 90 نفر نهایی شدند.

رئیس جهاد دانشگاهی لرستان با اشاره به اینکه هدف ما تقویت پشتیبانان است، ادامه داد: در این راستا تمام تلاش خود را به کار بسته‌ایم و از وزارت کار و استانداری لرستان جهت جلب حمایت‌های لازم از جمله اعطای تسهیلات لازم پیگیر هستیم.

وی با بیان اینکه برای 50 نفر از متقاضیان خارج از منابع موجود تسهیلات محدودی فراهم شده، افزود: این رقم، رضایت‌بخش و مازاد بر تسهیلات درنظر گرفته شده برای طرح بوده است.

دکتر دهقانی‌الوار خاطرنشان کرد: رایزنی‌هایی با استانداری صورت گرفته که به پشتیبانان امکان استفاده از تسهیلات کم‌بهره را فراهم آورد.

عضو هیأت علمی جهاد دانشگاهی لرستان با این حال پیگیری تسهیلات را عامل موفقیت ندانست و گفت: رمز موفقیت این طرح ایجاد شبکه گسترده از تولیدکننده تا بازارهای بین‌المللی است و تجربه نشان داده است تلاش، برنامه‌ریزی و ایده‌های کاربردی می‌تواند این طرح و طرح‌های مشابه را موفق کند.
وی اظهار کرد: همچنین با تعدادی از بازرگانان توانمند کشور صحبت ‎ هایی شده تا ضمن بازدید از حجم تولید و تنوع محصولات در راستای بازاریابی آنها همکاری‌های لازم را داشته باشند.


نظر شما :