رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان: محرومیتزدایی سیاست اصلی جهاد دانشگاهی باشد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: محرومیتزدایی سیاست اصلی جهاد دانشگاهی باشد.
دکتر کوروش ساکی در گفتوگو با روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان لرستان، در مورد تاثیر گفتمان جهاد دانشگاهی در پشتیبانی وفادارانه از انقلاب اسلامی اظهار کرد: جهاد دانشگاهی برخواسته از فلسفه و تفکر بسیجی و جهادی بوده که در حوزه فرهنگ و دانشگاه شکل گرفته است.
وی با بیان اینکه تفکر بسیجی و جهادی یکی از گفتمانهای اساسی و پایهای انقلاب اسلامی است، بیان کرد: انقلاب اسلامی و به دنبال آن شکل گیری جمهوری اسلامی ایران با ترویج این تفکر تلاش می کند تا عدالت و رفع محرومیت را در جامعه کاهش دهد و با این دیدگاه جهاد دانشگاهی در راستای عدالت علمی، فرهنگی و اجتماعی تلاش میکند که همان تفکر و گفتمان انقلاب اسلامی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان اضافه کرد: قطعا این گفتمان تا به اینجای کار نسبتا خوب عمل کرده است که ما شاهد حضور پرشور جوانان در دانشگاه های زیر نظر این سازمان و برنامه های اجتماعی و فرهنگی هستیم.
ساکی با اشاره به اینکه نقش ساختار منعطف جهاد دانشگاهی در رفع نیازهای کشور به هنگام فشار اقتصادی دشمن افزود: مهم ترین نقشی که جهاد دانشگاهی در زمان فشار اقتصادی دشمن می تواند داشته باشد، ترویج فرهنگ و دیدگاه مقاومت است، دیدگاهی که مقام معظم رهبری(مدظله العالی) همواره برآن تأکید دارند و در طول تاریخ این تفکر بوده که باعث رشد و تعالی و حفظ استقلال و کرامت جوامع شده است.
وی گفت: جهاد دانشگاهی با ترویج این دیدگاه تأثیرگذار خواهد بود، ضمن این که برگزاری اردوهای جهادی در راستای رفع محرومیتزدایی نیز از جمله اقدامات مهم این سازمان است.
ساکی در پاسخ به این سوال که جهاد دانشگاهی در آبادانی استانها با کنکاش عالمانه در مزیت های استانی چه قدر میتواند موثرباشد، یادآورشد: همان گونه که قبلا عنوان شد برگزاری اردوهای جهادی در مناطق دورافتاده و محروم برای رفع محرومیتها که همان هدف اصلی انقلاب است از برنامه های مهم جهاد دانشگاهی است که البته به دنبال یک آمایش منطقهای شکل میگیرد، هرچند برای این کار یک همت گستردهتر نیاز است و دولت، سازمان های انقلابی و مردم نهاد و مهم تر از همه خود مردم باید در کنار هم قرار گیرند تا محرومیت از نقاط کمتر برخوردار رخت بر ببندد.
نظر شما :