رئیس جهاد دانشگاهی لرستان در دیدار با نماینده ولی فقیه استان: برای پیشرفت باید سازمان توسعه شکل بگیرد
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی لرستان، دکتر سید علی نادر دهقانیالوار در دیدار کارکنان جهاد دانشگاهی با نماینده ولی فقیه در استان اظهار کرد: از آغاز تأسیس جهاد دانشگاهی در استان روی چند نکته و هدف اساسی تاکید داشته و برای انجام آنها پیگیر هستیم. از همان ابتدا هدفمان این بوده سازمانی باشیم که در تراز نظام جمهوری اسلامی و آرمانهای انقلاب حرکت کند و در اساسنامه جهاد دانشگاهی نیز به آن پرداخته شده است.
وی با بیان اینکه سازمانی بانشاط، پویا، خلاق و نقشآفرین و موثر در توسعه جامعه ایجاد کردهایم، اضافه کرد: به دنبال ایجاد یک اداره نبودیم که چند نفر را استخدام و سر ماه حقوقی به آنها پرداخت شود بلکه یک سازمان جهتساز و موثر را به وجود آوردهایم که چشماندازهای روشنی پیش روی خود دارد.
عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی لرستان افزود: سعی کردیم در استان سازمانی با برنامه و دارای نظام ارزیابی کمی را پیگیری کنیم و به دنبال تربیت نیروی انسانی متعهد، متخصص و جهادگر که مورد تاکید مقام معظم رهبری هستند، بودهایم و همین موضوع را به عنوان یکی از مسائل مهم، اساسی و کلیدی در دستورکار خود قرار دادهایم.
دهقانیالوار با بیان اینکه معتقدیم سازمان باید خلاق باشد و افقهای نوینی را در فراروی آینده کشور قرار دهد، گفت: همچنین سازمان باید نوآور بوده و نسبت به ایجاد ساز و کارهای توسعه و سازمانهایی که در توسعه موثر هستند اقدام کند و بتواند در این زمینه نقشآفرین باشد.
رئیس جهاد دانشگاهی لرستان تربیت نیروهای وفادار، متعهد، انقلابی و متعهد به آرمانهای امام، نظام و مقام معظم رهبری را از موضوعات مهمی دانست که در جهاد دانشگاهی پیگیری شده است و اظهار کرد: باید در وضعیت کنونی که دنیا به سرعت حرکت میکند ما نیز توقف نکرده و به پیش رویم و این یک ضرورت است.
وی تصریح کرد: لازمه پیشرفت، برنامهریزی علمی در کنار مدیریت جهادی و اخلاق و روحیه انقلابی بوده و این مهم عامل انجام کارهای بسیار مهم و ناشدنی است.
دهقانیالوار ادامه داد: کارهایی که همگان معتقدند انجام نشدنی هستند با روحیه و مدیریت جهادی و انقلابی به راحتی انجام میشوند و البته در کنار این موارد توکل بر خدا در جهاد دانشگاهی به عنوان مسئلهای بسیار مهم موج میزند و بر تمام آنها ارجحیت دارد.
عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی لرستان با بیان اینکه برای پیشرفت استان باید سازمان توسعه شکل بگیرد، گفت: منظور از سازمان توسعه این است که یک حرکت نرمافزاری در استان باید شکل بگیرد و فرهنگ کار اصلاح و اعتقاد به اصلاح فرایندهای ناقص و ایجاد مسیر نوین باید شکل بگیرد.
وی تصریح کرد: وقتی که مقام معظم رهبری میفرمایند جهاد دانشگاهی از معدود رویشهای خود انقلاب است تکلیف را بر ما روشن کرده و باید وارد میدان شده و کار کنیم.
دهقانیالوار با بیان اینکه نباید در نظام اداری و سیاسی کشور اخلال وجود داشته باشد و فساد در ابعاد مختلف بایستی برچیده شود، اضافه کرد: جهاد دانشگاهی به عنوان نهادی انقلابی خود را مسئول میداند که در هر جایی که اخلالی در نظام اداری و سیاسی وجود دارد وارد شود و برنامه اصلاحی و مدل اداری – مدیریتی ارائه دهد.
رئیس جهاد دانشگاهی لرستان با بیان اینکه سعی کردهایم فعالیتهای متنوعی را داشته باشیم، گفت: کوهدشت یکی از شهرستانهای با آمار بیکاری بالاست که سیستم کشاورزی غیر علمی و غیر اصولی دارد و آب بسیار زیادی برای کشاورزی مصرف میکند. در این شهرستان جهاد دانشگاهی شش هکتار گلخانه هیدروپونیک را با اعتبار ۱۷ میلیارد تومان در دست احداث دارد.
وی ادامه داد: در سفر اخیر ستاد اجرایی فرمان حضرت امام به استان مجموعه رویان 5 میلیارد تومان اعتبار به آن اختصاص داده شده است و اگر راهاندازی شود یکی از کارهای مهم بوده که از نیازهای ضروری استان محسوب میشود.
دهقانیالوار به مجتمع تحقیقات و فناوری این واحد در خرمآباد اشاره کرد و افزود: در این مجتمع حدود ۴۰ گونه گیاه دارویی بومی استان که در معرض خطر انقراض هستند کشت شده یا در حال کشت است.
عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی لرستان اضافه کرد: این گیاهان قابلیت کشت در گلخانه را دارند و این اقدام بسیار مهمی است؛ نباید ذخایر ژنتیکی کشور را از دست بدهیم و این ذخایر از ثروتهای عظیم کشور محسوب میشوند.
وی خاطرنشان کرد: در کنار اقدامات پژوهشی و تحقیقاتی، در حوزه فرهنگی نیز فعال هستیم و توانستهایم 2000 دانشجو را در قالب کانونهای فرهنگی و دانشجویی سازماندهی کنیم. این دانشجوها در کانونهای قرآن و عترت، حمایت از محرومان، حفاظت از محیط زیست و... فعالیت میکنند.
رئیس جهاد دانشگاهی لرستان با اشاره به سایر اقدامات این واحد اظهار کرد: این نهاد انقلابی در کنار فعالیتهای خود بحث آموزش کوتاهمدت و بلندمدت را نیز در دستورکار خود قرار داده و در راستای توانمندسازی نیروی انسانی بهعنوان یکی از ضرورتهای کشور و استان فعالیت میکند.
وی بحث تخصص و مهارت را یکی از نکات ضروری دانست که در استان دارای مشکل اساسی است و ادامه داد: سالیانه حدود 9500 نفر در مراکز آموزش کوتاهمدت نیروی متبحر، متخصص و ماهر توسط جهاددانشگاهی استان تربیت و وارد جامعه میشوند.
نظر شما :