معاون فناوری مرکز رشد جهاد دانشگاهی لرستان:از نیازهای فناوری استان اطلاعی نداریم

۱۶ آذر ۱۳۹۵ | ۰۰:۰۰ کد : ۷۶۰۰ ستادی
تعداد بازدید:۲۷۴
معاون فناوری مرکز رشد جهاد دانشگاهی لرستان:از نیازهای فناوری استان اطلاعی نداریم

معاون فناوری مرکز رشد جهاد دانشگاهی لرستان گفت: در استان مشکل کمبود فعالیت‌های پژوهشی نداریم.

دکتر سمیه قربانی در گفت‌وگو با روابط عمومی جهاد دانشگاهی لرستان، اظهار کرد: در سال اقتصاد مقاومتی این مرکز تلاش کرده با توانمندسازی واحدهای فناور مستقر در مرکز زمینه را برای ورود آنها به بازار آماده کند.

وی اضافه کرد: در همین راستا و در مرحله نخست، اقدام به شناسایی هسته‌ها و واحدهای مستعد کرده و در مراحل بعدی با رفع مشکلات و آماده‌سازی محصولات و خدمات آنها برای ورود به بازار، معرفی و ارائه این طرح‌ها را در شبکه‌های ملی و منطقه‌ای فن‌بازار به عهده گرفته است.

قربانی ادامه داد: همچنین با استفاده از امکانات و خدمات سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان جهاد دانشگاهی اقدام به عقد قراردادهای خوبی برای فروش محصولات و خدمات دانش‌بنیان کرده است.

معاون فناوری مرکز رشد جهاد دانشگاهی لرستان گردش مالی این بخش از فعالیت‌های مرکز را بیش از یک میلیارد تومان برشمرد و افزود: این مرکز همچون سال‌های گذشته با برگزاری کارگاه‌های آموزشی، نمایشگاه‌ها و سایر اقدامات ترویجی اقدام به جذب واحدها و هسته‌های فناور کرده و با ارائه خدمات متنوع ازجمله مشاوره‌های تخصصی، مالی، بازاریابی و در اختیارگذاشتن دفتر کار، فضای کارگاهی و خدمات اداری برای این افراد، زمینه راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان را در استان فراهم آورده است.

وی بیان کرد: هم اکنون مراحل کار برای سه محصول و یک شرکت دانش‌بنیان به اتمام رسیده و اطلاعات هفت شرکت دیگر در سامانه ارزیابی صلاحیت شرکت‌های دانش‌بنیان ثبت شده و در حال طی کردن مراحل اداری کار هستند.

قربانی تصریح کرد: انتظار می‌رود افزایش فعالیت واقعی شرکت‌های دانش‌بنیان در استان گام محکم و مستمری در راستای توسعه استان باشد.

معاون فناوری مرکز رشد جهاد دانشگاهی لرستان با اذعان به اینکه در استان مشکل کمبود فعالیت‌های پژوهشی را در هیچ یک از زمینه‌های صنعت، خدمات و کشاورزی نداریم، ادامه داد: حلقه مفقوده این چرخه در جای دیگری است و ما از نیازهای فناوری به استان اطلاع دقیقی نداریم یعنی در هیچکدام از زمینه‌های صنعت، کشاورزی و.... به صورت مشخص نیازها و مشکلات تخصصی فنی و فناورانه معرفی نشده‌اند تا متخصصین و پژوهشگران در زمینه‌های مختلف به دنبال رفع این مشکلات باشند.

وی خاطرنشان کرد: در کنار این موضوع در تجاری‌سازی یافته‌های بژوهشی و فناوری‌های تولید شده در استان نیز باید تلاش بیشتری انجام گیرد تا زمانی که محصولات و خدمات دانش‌بنیان استان تجاری و وارد بازار نشوند؛ برآیند این فعالیت‌ها در اشتغال و اقتصاد استان قابل لمس و تأثیرگذار نخواهد بود.

قربانی اظهار کرد: در این راستا فن‌بازار منطقه‌ای لرستان به عنوان فضایی برای عرضه و تقاضای فناوری و محصولات دانش‌بنیان می‌تواند نقش مؤثری ایفا کند. لذا از تمامی صاحبان صنایع، محققین، فناوران و... دعوت می‌شود از این فرصت برای تجاری‌سازی فناوری‌های موجود در استان استفاده کنند.


نظر شما :