رئیس جهاد دانشگاهی لرستان: آمادگی داریم در جهاد دانشگاهی برای توسعه استان نسخههای علمی و کارآمد ارائه دهیم
رئیس جهاد دانشگاهی لرستان گفت: آمادگی داریم در جهاد دانشگاهی برای توسعه استان نسخههای علمی و کارآمد ارائه دهیم.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی لرستان، دکتر سید علی نادر دهقانیالوار در اولین گردهمایی دانشجویان حامی محیط زیست که به همت کانون همیاران طبیعت جهاد دانشگاهی لرستان برگزار شد، اظهار کرد: امروز شهرهای ما به لحاظ محیط زیست مشکل دارند و مریض هستند. در تعریفی ساده از محیط زیست شهری آن را موجودی زنده عنوان میکنند که حال شهرهای ما از نظر ابعاد متنوع شهری مسأله و مشکل دارد.
وی با بیان اینکه خرمآباد، مرکز لرستان به عنوان شهر نمونه گردشگری شناخته شد و حیف است چهره آن را خدشهدار کنیم، گفت: آمادگی داریم به عنوان بخشی از متخصصین این شهر در جهاد دانشگاهی نسخهای شفابخش برای آن بپیچیم.
دکتر دهقانیالوار بیان کرد: به مدیریت شهری اعتقاد داریم اما متأسفانه خروجی آن چیزی که میخواهیم نیست. در جهاد دانشگاهی آمادگی داریم با تمام توان به کمک شورای شهر و مدیریت استان بیاییم و تمام توان خود را در راه توسعه استان به کار بندیم.
رئیس جهاد دانشگاهی لرستان خاطرنشان کرد: در حوزه محیط زیست مشکلات زیادی داریم. مشکل ما این است که مسئولین سراغ ما دانشگاهیان نمیآیند که بگویند مسأله را حل کنید.
وی با بیان اینکه در حوزه بهینهسازی مصرف انرژی، GIS و مدیریت شهری دارای تیم و گروههای متخصص هستیم و اگر از ما بخواهند با روی گشاده استقبال میکنیم، یادآور شد: هزینههای پژوهش درصد خیلی کمی از هزینههای سازمانها هستند. اینها هزینه نبوده بلکه سرمایهگذاری هستند.
دکتر دهقانیالوار ادامه داد: در استان نیروهای متخصص، دلسوز، متعهد و فنی زیادی داریم اما از آنها استفاده نمیشود و این مشکل ماست.
رئیس جهاد دانشگاهی لرستان با بیان اینکه تشکیل کانون همیاران طبیعت محصول دغدغه ماست، گفت: محیط زیست و اکوسیستم ما بیمار است و مردم، دانشجو و قشر دانشگاهی باید بیایند و در بحث علمی و اجرا کمک کنند.
وی از کاشت بیش از 7، 8 هزار اصله نهال توسط کانون همیاران طبیعت جهاد دانشگاهی لرستان خبر داد و گفت: وظیفه سازمانی ما کاشت درخت نیست اما به خاطر دغدغهای که داریم این کار را انجام دادهایم.
دکتر دهقانی الوار ادامه داد: هم اکنون بزرگترین تشکل دانشجویی زیست محیطی کشور را در استان داریم که سال گذشته همایش بزرگی برگزار کرد و رئیس سازمان محیط زیست را به استان کشاند.
رئیس جهاد دانشگاهی لرستان با بیان اینکه مدیران ما در عمل به پژوهش و کار تحقیقی اعتقادی ندارند، گفت: با قاطعیت میگوییم هیچ مدیری را پیدا نکردهایم که بگوید مسأله من این است و شما روی آن کار کنید.
وی یکی از رسالتهای جهاد دانشگاهی را در کشور تولید فناوری دانست و افزود: در حوزه پزشکی ایران را به رده دهم دنیا رساندهایم و در استان نیز دفتر بانک خون بندناف داریم؛ برای توسعه استان در جهاد دانشگاهی دغدغه خاصی داریم و هر جایی که احساس کنیم و لازم است ورود پیدا میکنیم.
دکتر دهقانیالوار اظهار کرد: ما یک نهاد عمومی غیردولتی هستیم که کل اعتبارات دولتی امسال ماحداکثر 700 میلیون تومان است یعنی چیزی حدود 10الی 12درصد بودجه جاری و زیربنایی وعلی رغم این محدودیت در حوزه هایی که ضرورت استان بوده است پای کار بوده و هستیم و خود را مکلف به انجام کارهای شایسته برای استان می دانیم.
رئیس جهاد دانشگاهی لرستان یادآور شد: در حوزه پژوهش و تولید فناوری ما دانشگاهیان آمادگی داریم برای توسعه استان تمام توان خود را به کار بندیم و کمک کنیم.
وی افزود: در مدیریت شهری بخشی از چالشهای ما مربوط به گذشته بوده و قسمتی نیز به دلیل مسائل فرهنگی است. شهر یک موجود چندبعدی است و موارد متنوعی در آن دخالت میکنند.
عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی لرستان با بیان اینکه توسعه به معنای واقعی کیفیت بخشیدن به زندگی مردم است، گفت: در جهاد دانشگاهی یکی از کارهایی که وظیفه سازمانی ما نیز نیست ساماندهی تشکلهای دانشجویی در حوزههای مختلف است و به عنوان کار برای خود تعریف کردهایم. ما بسترهایی همچون خبرگزاری ایسنا، ایکنا و مرکز افکارسنجی ایسپا جهت ساماندهی و فعالیت دانشجویان استان را فراهم کردهایم.
نظر شما :