رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی لرستان: دانشگاه نسل سوم محلی برای کارآفرینی است.
رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی لرستان گفت: دانشگاه نسل سوم محلی برای کارآفرینی است.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی لرستان، مهندس مجید دریکوند در سمینار آموزشی آشنایی با کارآفرینی دانشگاهی که در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی استان برگزار شد، اظهار کرد: در جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد انقلابی موضوعات کلیدی سطح جامعه را مورد بررسی قرار دادهایم و خود را مسئول میدانیم و موظف کردهایم که خدماتی ارائه دهیم تا دانشجویان و جوانها بتوانند نقش موثرتری در جامعه ایفا کنند و این از برنامههای کاری جهاد دانشگاهی است.
وی با بیان اینکه امروز در دنیا دانشگاه آکادمیک کارایی ندارد، افزود: روند حال در تمام دنیا گذار از محل تئوریک به سمت کارآفرینی است. امروز دانشگاهی میتواند ادعا داشته باشد که در نهایت به فکر اشتغال تحصیل کردههای خود نیز باشد.
دریکوند ادامه داد: دانشگاه نسل سوم محل کارآفرینی است و این موضوع از اهمیت بالایی برخوردار است. فارغالتحصیلان دانشگاهی برای استخدام چشم به راه دولت نباشند.فارغ التحصیلان باید خود به کارآفرینی بپردازند.
رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی لرستان تصریح کرد: منتظر ماندن برای اینکه زمانی در ادارهای مشغول به فعالیت شد، کار درستی نیست. جوانان باید اثرگذار باشند و زمانی این مهم به وقوع میپیوندد که از دانش و مهارت لازم برخوردار باشند.
وی با بیان اینکه کارآفرینی امروز خیلی بیشتر از یک علم میتواند به ما کمک کند، گفت: در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی امیدواریم که بتوانیم زمینههای لازم را به عنوان مرکز دانشگاهی فراهم کنیم تا بدانید بعد از تحصیل چه کاری باید انجام داد.
دریکوند خاطرنشان کرد: در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی لازم است که فردی پژوهشگر را تربیت و به جامعه ارائه دهیم، دانشجویی که از مرکز ما به عنوان زیرمجموعه یک نهاد انقلابی، فارغالتحصیل میشود، باید شهروند خوبی باشد، دارای سواد رسانهای بوده و کنشگر و فعال اجتماعی باشد. وی میبایست فردی مطالبهگر باشد و نسبت به موضوعات جامعه از خود واکنش نشان دهد.
رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی با بیان اینکه مجموعه این عوامل، انسانی رو به جلو را تحویل جامعه میدهد.
وی اضافه کرد: به منظور مهارت افزایی دانشجویان یک ساختار را باید تعریف میکردیم که با تلاش فراوان توانستیم مجوز دفتر کارآفرینی جهاددانشگاهی را از دانشگاه جامع علمی کاربردی اخذ کنیم. این دانشگاه با همفکری و همراهی مرکز رشد واحدهای فنآور و استفاده از تجربیات پارکهای علم و فنآوری سایر استانها تشکیل شده و تجربیات آنها را فرا گرفته و راهاندازی شده است.
دریکوند اظهار کرد: تا این اندازه را ما انجام دادهایم و از این زمان به بعد دانشجویان باید در جهت ترویج و ارتقاء کارآفرینی تلاش کنند،دانشجویان میبایست مهارت لازم را کسب و بعد از تحصیل به کارآفرینی بپردازند. رشتههایی که در مرکز تدریس میشوند کاربردی هستند و بر اساس نیاز روز جامعه تعریف شدهاند، تمهیداتی در نظر گرفتهایم تا بتوانیم به فارغالتحصیلان مرکز کمک کنیم.
رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی لرستان از انعقاد تفاهمنامه با مرکز رشد واحدهای فنآور جهاد دانشگاهی واحد لرستان خبر داد و گفت: هر دانشجویی ایدهای داشته باشد میتواند ایده خود را در دفتر کارآفرینی پرورش دهد، در آنجا به مرکز رشد واحد فنآور معرفی میشود تا ایدهاش به محصول تبدیل شود و سپس آن را در فن بازار به فروش برساند.
وی با اشاره به اینکه کارآفرینی را باید به چشم یک فرصت دید، بیان کرد: ما در خدمت شما هستیم تا شرایط را تسهیل دهیم؛ باعث افتخار ماست دانشجویمان فردی اثرگذار در جامعه باشد و در این راستا تمام سعی خود را به کار میبندیم.
نظر شما :