در دیدار مدیرکل و معاونین کمیته امداد با رئیس جهاد دانشگاهی لرستان برتوسعه همکاریهای آموزشی و توانمندسازی تاکید شد
رئیس جهاد دانشگاهی واحد لرستان گفت: سعی کردهایم آموزشهای ارائه شده در این واحد به اشتغال مناسب و بهبود روند فعالیتهای سازمانها منجر شود.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد لرستان، دکتر سید علی نادر دهقانیالوار در دیدار با جاسم محمدی مدیرکل کمیته امداد، با اشاره به بخشی از فعالیتها و اقدامات و برنامههای این واحد در لرستان، بیان کرد: جهاد دانشگاهی با تمام قوا سعی دارد در بخش آموزش، توانمندسازی نیروی انسانی در دستورکار قرار بگیرد و خوشبختانه محصول و نتیجه این نگاه این شده که با اکثر سازمانهای استان تفاهمنامه منعقد کرده و دورههای آموزشی مختلف برای آنها برگزار کنیم.
وی ادامه داد: خیلی از دستگاههایی که با آنها کار میکنیم بار اول نیست که دورهها را در جهاد دانشگاهی فرا میگیرند.
عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی لرستان تصریح کرد: از این منظر تلاش کردیم نتیجه این آموزشها به اشتغال، کار مناسب و بهبود روند فعالیتهای سازمانها تبدیل شود.
دکتر دهقانی اضافه کرد: برای رسیدن به اهداف صددرصدی در بخش آموزش نیاز به زیرساخت و هماهنگیهای درون سازمانی است که در برخی موارد انجام نمیگیرد.
رئیس جهاد دانشگاهی واحد لرستان در ادامه با بیان اینکه در بحث کمیته امداد خوشبختانه نگاه ما کمک کردن به توانمندسازی افرادی است که نیازمند حمایت و خدمات هستند، یادآور شد: جهاد دانشگاهی آمادگی دارد در بخش ارائه آموزشهای کوتاه مدت به مددجویان با کمیته امداد همکاری داشته باشد.
عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی لرستان با بیان اینکه چند پیشنهاد در توانمندسازی در بحث اشتغال دادیم، اضافه کرد: سعی کنیم در راستای خودکفایی خانوادههای تحت پوشش امسال یک حرکت انجام دهیم و زیرساخت این کار در جهاد دانشگاهی در حال فراهم شدن است.
دکتر دهقانیالوار اظهار کرد: 4.6 هکتار زمین در اختیار جهاد دانشگاهی لرستان قرار گرفته شده و فضای گستردهای برای کار است.
وی با بیان اینکه بخشی از این فضا را میتوان به کار آموزش و توانمندسازی نیروها اختصاص داد، یادآور شد: آموزش، کشت، نگهداری و فرآوری گیاهان دارویی در لرستان را میتوان در این زمین انجام داد.
دکتر دهقانیالوار تصریح کرد: به طور مثال در حوزه کشتهای قابل تجاریشدن و ارائه آموزش به مددجویان میشود کارهای مهم و بزرگی را انجام داد.
رئیس جهاد دانشگاهی لرستان خاطرنشان کرد: در بحث سنگ طرحهای زیادی در جهاد دانشگاهی انجام دادیم بالاخص در بحث سنگهای تزئینی. با یک شرکت در تهران مذاکره کردهایم و قصد داریم با یک سیستم دیگری آن را فعال کنیم.
دکتر دهقانیالوار افزود: اگر در بخش سنگ بر روی لوازم تزئینی خانگی کار کنیم خیلی سودآور و درآمدزا است.
وی همچنین به مرکز رشد واحدهای فنآور جهاد دانشگاهی لرستان اشاره کرد و افزود: اگر کسی ایده فناورانه و خلاقانه داشته باشد مرکز رشد محلی است که میتواند آن را ارائه دهد و در این مرکز ایده مشاوره و تبدیل به طرح و پروپزال فنی و عملی شده و اجرایی و حمایت میشود و تا تولید اولیه این حمایتها رایگان است.
عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی لرستان افزود: برخی افراد ایدههای خاصی دارند و میتوان آنها را تبدیل به کار و درآمد کرد. در حمایت از ایدههای پژوهشی، فناورانه و اشتغالمحور آمادگی همکاری با کمیته امداد را داریم و تمامی مشاورهها و حمایتها رایگان است.
دکتر دهقانیالوار بیان کرد: در حوزه پژوهشی آمادگی داریم در تهیه بانکهای اطلاعاتی و در بخش آمایش مددجویان، نیازها و انتظاراتشان از کمیته امداد، آماده همکاری هستیم.
وی افزود: در بحث صرفهجویی در مصرف کاغذ، آمادگی داریم اسناد و پروندههای مددجویان و کمیته امداد را الکترونیکی و به صورت مجموعه نرمافزاری درآوریم که این کار را جهاد دانشگاهی برای دستگاههای اجرایی استان نیز انجام داده است.
نظر شما :