معاون آموزشی جهاد دانشگاهی گفت: ۱۲۵ مرکز آموزشی این نهاد در کشور وجود دارد.
دکتر محسن قرنفلی در گفتوگو با روابط عمومی جهاد دانشگاهی لرستان، افزود: چند محور در دستور کار معاونت آموزشی به صورت کمیسیون در گردهمایی معاونین آموزشی بررسی شد که نتایج خوبی در پی داشت.
وی اظهار کرد: یکی از فعالیتهای آموزشی پروژههایی است که به صورت ملی و سراسری برگزار میشود تربیت کمک پرستاری است که یکی از نیازهای مهم برای طرح تحول سلامت است.
معاون آموزشی جهاد دانشگاهی تصریح کرد: وزارت بهداشت این مسئولیت را به چند نهاد از جمله جهاد دانشگاهی واگذار کرده است که این امر آغاز شده و امیدواریم اولین فارغالتحصیلان پاییز سالجاری آماده باشند.
قرنفلی اضافه کرد: بحث دیگر کمک و همیاری با برنامه دولت به خصوص دولت الکترونیک بوده که یکی از برنامههای فراگیر دولت است و اجرای آن نیازمند فعالیتهای آموزشی بهصورت گسترده و سراسری است.
وی بیان کرد: موضوع دیگر چگونگی استفاده از ظرفیت و مشارکتهای مردمی بوده که یک چارچوب برای آن تعریف شده است.
معاون آموزشی جهاد دانشگاهی خاطرنشان کرد: بحث کیفیت آموزشی یکی از مسائل مهم برای مجموعه آموزشی است که در این راستا در چندسال اخیر مجموعه کارهای انجام شده که امیدواریم کیفیت آموزش جهاد دانشگاهی را ارتقا ببخشیم.
قرنفلی با بیان اینکه 125 مرکز آموزشی جهاد دانشگاهی در کشور وجود دارد، افزود: یک مدل برای تعالی سازمان مراکز آموزشی طراحی شده است.
وی اظهار کرد: مراکز آموزشی مورد ارزیابی قرار گرفتند و نقاط ضعف و قوت آنها مورد بررسی قرار گرفت و رتبهبندی انجام شد و این تضمینی برای کیفیت آموزش است.
معاون آموزشی جهاد دانشگاهی بیان کرد: برای مراکز آموزشی نیاز به استانداردها داریم که آییننامه استاندارد آموزشی جهاد دانشگاهی انجام شد و به مراجع ذیربط ارجاع داده شده است.
قرنفلی گفت: در چارچوب این آییننامه استاندارد به درجه یک، دو وسه درجه بندی شده است.
نظر شما :