مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره): جهاد دانشگاهی لرستان در ساماندهی نیروهای دانشجویی موفق عمل کرده است
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) لرستان گفت: باید دانشجویان برای رفع فقر و محرومیتزدایی ترغیب شوند.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد لرستان، جاسم محمدی در دیدار با رئیس و معاونین جهاد دانشگاهی واحد لرستان با بیان اینکه به نظر میرسد کمیته امداد امام خمینی(ره) لرستان با همه تلاشهایی که انجام داده نیاز به ریلگذاری جدید دارد، اظهار کرد: نوع نگاه مجموعه امداد امام(ره) به این سمت رفته که در رفع فقر و محرومیت چاره ای جز تغییر فرهنگ مددجویان ندارد.
وی ادامه داد: تغییر فرهنگ کاری بلندمدت و زمانبر است که باید با صبر، حوصله و وقت کافی رخ دهد و نیاز است مجموعه امداد قدمهایی برای این تغییر بردارد.
محمدی مهمترین مسئولیت کمیته امداد امام خمینی(ره) را توانمندسازی مددجویان اقتصادی دانست، یادآور شد: هنگامی که مددجویی توانمند میشود باید این فرهنگ در جامعه نهادینه شود که هیچ تفاوتی بین یک مددجو و مردم عادی وجود ندارد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) لرستان گفت: نیاز است مردم، دانشگاهها و نخبگان در نهادینه کردن این فرهنگ به ما کمک کنند و آموزش عالی، آموزش مهارتهای زندگی و شغلی را به مددجویان تحت پوشش ارائه دهد.
وی بیان کرد: باید در دو بخش مددکاری و مشاوره مددجویان تحت حمایت امداد امام خمینی(ره) توانمند شوند، البته مشاورههایی ارائه شود که با فرهنگ، آداب و رسوم و شرایط محیطی جامعه منطبق باشد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) لرستان با اشاره به اینکه حضور خبرگزاری ایسنا میتواند ظرفیت بزرگی برای حرکت در راستای فعالیتهایی باشد که ما میخواهیم انجام دهیم، تصریح کرد: معتقدم از ظرفیت دو خبرگزاری ایسنا و ایکنا به عنوان ظرفیتی فرهنگی، دانشجویی و دانشگاهی میتوان برای حل مشکلات استفاده کرد.
وی گفت: آمادگی داریم با این دو خبرگزاری همکاری و تعامل لازم را داشته باشیم.
محمدی با تأکید بر اینکه جهاد دانشگاهی در ساماندهی نیروهای دانشجویی موفق عمل کرده است، افزود: نیاز است به جای یک گروه جهادی در زمینه امداد و رفع فقر، تمایل دانشجویان برای ساماندهی و رفع فقر استان را بیشتر کنیم، همچنین تعداد این گروهها را در جهاد دانشگاهی افزایش داده تا آنها با شناسایی فقر در رفع محرومیتزدایی و فقرزدایی تلاشی دوچندان داشته باشند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) لرستان تصریح کرد: تدوین شناسنامه فقر در استان و کشور جزو اولویت های امداد امام خمینی(ره) است. چنانچه اطلاعات درستی از وضعیت فقر در دست نباشد تصمیمگیری و اقدامات هیچگاه به نتیجه نخواهد رسید.
وی با انتقاد از اینکه بسیاری از طرحهای پژوهشی در کتابخانهها بایگانی شده و خاک میخورند، افزود: باید در راستای فقر و محرومیتزدایی و خدماتدهی امداد از این ظرفیت و سرمایه خوابیده در بخش پژوهشی استفاده کنیم.
محمدی گفت: پژوهشها و پایاننامه دانشجویانی که موضوع آنها سیاستهای امداد امام خمینی(ره) باشد حمایت میکنیم.
وی یادآور شد: در استان سرمایهگذاری روی مددکاری، مشاوره و گیاهان دارویی میتواند بخشی از مشکلات را حل کند
نظر شما :