برگزاری دومین جلسه رسمی شورای هماهنگی فن بازار استان
در پانزدهم دی ماه دومین جلسه رسمی شورای هماهنگی فن بازار استان با حضور اعضاء جلسه در دفتر ریاست سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان برگزار شد
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد لرستان، در این جلسه دکترسید علی نادر دهقانیالوار با بیان اینکه متأسفانه در بحث فنبازار در استان تنها هستیم و در کشور نیز وضعیت همینگونه است، گفت: در حال حاضر روند تولید فناوری در کشور مطلوب نیست و باید تدابیر و برنامههای جامعی تدارک دیده شود.وی ادامه داد: این موضوع برمیگردد به اینکه همتی از سوی دستگاههای اجرایی و دستگاههایی که باید فناوری را خریداری کنند وجود ندارد؛ این واقعیتی است که در کشور ما وجود دارد.
عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی لرستان تصریح کرد: بانکها و سیستمهای اداری نیازمند فناوریهای خاص، اصلاح فناوریهای در اختیار و بهینه کردن آن هستند و ضرورتاً باید تقاضاهای خود را ارائه کنند.
وی اضافه کرد: این جلسه فضای خوبی است تا به این جمعبندی برسیم که چطور میتوانیم تقاضاهای فناوری استان را دریافت کنیم.
دکتر دهقانیالوار تاکید کرد: خیلی از اعضای شورا از جمله ما نسبت به فنبازار اطلاعات کاملی ندارند چون فنبازار و سرفصل کاری آن موضوع جدیدی در کشور و استان است.
رئیس جهاد دانشگاهی واحد لرستان با بیان اینکه لازم است تورهای گردشگری متعددی جهت بازدید از روند تولید و عرضه فناوری برگزار شود، اعلام آمادگی کرد اولین تور را در مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاد دانشگاهی برگزار خواهیم کرد.
وی ادامه داد: برگزاری کارگاههای فروش فناوری و تجاریسازی میتوانند به عنوان یک گام مهم کمک زیادی جهت توانمندسازی باشند.
دکتر دهقانیالوار با بیان اینکه هر کدام از دستگاهها یک نماینده تامالاختیار برای ارتباط بیشتر با فنبازار معرفی کنند، اظهار کرد: نیازمند این هستیم دستگاههای اجرایی به غیر از دستگاههای پژوهشی حتماً یک ارتباط دوسویه و مرتبی با مجموعه فنبازار داشته باشند.
رئیس جهاد دانشگاهی واحد لرستان اضافه کرد: مهندس بازوند، استاندار لرستان تأکید زیادی روی فنبازار دارند و در جلسهای که با ایشان داشتیم از فنبازار به عنوان یک خلأ در استان یاد کردند و در حال حاضر باید با برنامهریزی در راستای نظرات ایشان و تحقق برنامههای کلان اقدامات عملیاتی و کاربردی انجام شود.
عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی لرستان گفت: برای اینکه به سمت تجاریسازی، تولید فناوری و اقتصاد دانشبنیان حرکت کنیم قطعاً باید این زیرساختها در کشور و استان ایجاد و فنبازار به عنوان یک زیرساخت مهم تجاریسازی دانش متعلق به جهاد دانشگاهی نیست و متعلق به همه دستگاههای اجرایی استان است.
نظر شما :