معاون فنآوری مرکز رشد جهاد دانشگاهی لرستان: خلاقیت، بکارگیری تواناییهای ذهنی برای ایجاد یک مفهوم جدید است
سازمان تجاریسازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاد دانشگاهی واحد لرستان کارگاه آمورشی آشنایی با مهارتهای کسب و کار را در دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد لرستان، سمیه قربانی، معاون فناوری مرکز رشد جهاد دانشگاهی لرستان در این کارگاه توضیحاتی در خصوص پرورش ایده و ایجاد کسب و کارهای کوچک ارائه کرد و افزود: کارآفرین فردی است که یک تفکر و ایده نو را با استفاده از ابزارهای خلاقیت و نوآوری تبدیل به محصول میکند. این فرد چنان قدرتی دارد که فرصتهای کسب و کار را شناسایی کرده و پس از ارزیابی منابع لازم را جمعآوری و از آنها بهرهبرداری و عملیات مناسبی را برای رسیدن به موفقیت پیریزی میکند.
وی بیان کرد: شرکت دانشبنیان، شرکت، مؤسسه خصوصی یا تعاونی است که به منظور همافزایی علم و ثروت، توسعه اقتصاد دانش محور، تحقق اهداف علمی، اقتصادی و تجاریسازی نتایج تحقیق و توسعه در حوزه فناوریهای برتر و با ارزش افزوده فراوان به ویژه در تولید نرمافزارهای مربوط تشکیل میشود.
قربانی با اشاره به کالاها و خدمات دانشبنیان اضافه کرد: کالاها و خدماتی که مبتنی بر فناوریهای برتر و با ارزش افزوده است، فراوان بوده و با تصویب کارگروه، در فهرست حوزه کالاها و خدمات دانشبنیان محسوب میشوند.
معاون فنآوری مرکز رشد جهاد دانشگاهی لرستان با اشاره به رابطه کارآفرینی با شرکت دانش بنیان گفت: کارآفرینی فرآیندی است که منجر به خلق محصول جدید و با ارزش میشود.
وی خلاقیت را بکارگیری تواناییهای ذهنی برای ایجاد یک فکر یا مفهوم جدید دانست و با اشاره به رابطه شرکت دانش بنیان با نوآوری و اختراع، اظهار کرد: شرکت دانش بنیان برای گسترش و کاربرد نوآوری و اختراع تشکیل میشود و مواد اولیه تولید ایده، علم و دانش(شرکت دانشبنیان)، خلاقیت تولید و پردازش ایدههای ناب و با ارزش(دانش بنیان)، نوآوری فرآیند تجاریسازی ایده(شرکت دانش بنیان) است.
قربانی به معرفی مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری و خدمات قابل ارائه در این مراکز پرداخت و همچنین به اولین فن بازار منطقهای لرستان اشاره کرد و از دانشجویان صاحب ایده دعوت کرد تا ایدههای خود را در این مراکز مطرح کنند.
نظر شما :