رئیس جهاد دانشگاهی واحد لرستان: اصلاح فرآیندهای ناقص و سازماندهی منابع، عامل پیشرفت در جهاد دانشگاهی لرستان است
رئیس جهاد دانشگاهی واحد لرستان گفت: اصلاح فرآیندهای ناقص و سازماندهی منابع، عامل پیشرفت در جهاد دانشگاهی لرستان است.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد لرستان، دکتر سید علی نادر دهقانی الوار در مراسم افتتاح ساختمان پژوهشی فناوری مجموعه آموزشی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی لرستان، اظهار کرد: خیلی خوشحال هستم که امروز زحمات همکاران ما به ثمر نشست و این ساختمان افتتاح شد.
وی ادامه داد: در کوهدشت و بروجرد دارای ساختمان استیجاری و امانی هستیم، در خرمآباد بخش اعظم فضاهای فیزیکی متعلق به جهاد دانشگاهی لرستان است و در این زمینه مستقل هستیم.
دکتر دهقانی خاطرنشان کرد: درصدد هستیم که تا یک سال و نیم آینده نیز پروژههای ساختمانی جدیدی را افتتاح کنیم.
عضو هیأت علمی حهاد دانشگاهی لرستان با بیان اینکه کارهای بزرگی در این نهاد انقلابی در دست اجرا داریم، تأکید کرد: اعتقاد داریم که جهاد دانشگاهی با مدیریت بهینه منابع و نیروی انسانی در عرصههای مختلف میتواند تاثیرگذار باشد و به عنوان یک سازمان بنیادی – کاربردی و جهتساز منشأ اثر باشیم.
وی یادآور شد: در دی ماه سال 81 جهاد دانشگاهی لرستان با یک مکان امانی آغاز به فعالیت کرد و خوشبختانه امروز به جایی رسیدهایم که از لحاظ فیزیکی 9545 «عرصه» داریم و از این مقدار 7395 متر «ملکی» و 6630 متر «اعیان» است. 84 نیروی انسانی در جهاد دانشگاهی لرستان مشغول به فعالیت هستند.
دکتر دهقانی با بیان اینکه همه حوزهها در جهاد دانشگاهی فعال هستند، افزود: کارها و اقدامات خوبی انجام دادهایم که کافی نیست و باید اقدامات بزرگتری اجرا کنیم. یکی از کارهایی که در سال 88 انجام دادیم، تأسیس نخستین مرکز رشد در استان بود که خوشبختانه عملکرد خوبی نیز داشته است.
وی با بیان اینکه طرحها و ایدهها باید دانشبنیان شوند، اضافه کرد: طرحهای خوبی داریم که میتوانند با سرمایهگذاری کم، سوددهی بالا داشته باشند و در مرکز رشد از 37 واحد فناور حمایت میکنیم.
رئیس جهاد دانشگاهی واحد لرستان با اشاره به برگزاری کارگاههای سنگتراشی در این واحد تصریح کرد: این کارگاهها در بحث اشتغال بسیار مفید هستند و خوشبختانه استقبال از آنها خوب بوده است.
وی با اشاره به فعالیتهای پژوهشی جهاد دانشگاهی لرستان گفت: کشاورزی بحث اصلی ما در حوزه پژوهش است که در این راستا یک مرکز تحقیقات گیاهان دارویی و یک مرکز GIS داریم. همچنین درصدد راهاندازی مجتمع تحقیقات و فناوری و فعالیت در حوزه پزشکی از جمله مرکز درمانی پژوهشی ناباروری هستیم که اگر راهاندازی شوند، استان متحول خواهد شد.
دکتر دهقانی خاطرنشان کرد: سه مرکز آموزشی در شهرستانهای خرمآباد، کوهدشت و بروجرد داریم که سالیانه بیش از 5500 نفر را آموزش میدهند. آموزش کوتاهمدت ما در زمینه عقد قرارداد با دستگاههای اجرایی، در کشور مقام دوم را دارد.
عضو هیأت علمی جهاد دانشگاهی لرستان با بیان اینکه دانشگاه علمی کاربردی ما، بزرگترین مرکز استان از لحاظ نیروی انسانی، دانشجو، استاد و فضای فیزیکی است، تأکید کرد: به جرأت میتوانم بگویم، این دانشگاه جزو 4-3 مرکز آموزش عالی با کیفیت در استان است. سعی کردهایم رشتههایی بیاوریم که در استان متقاضی داشته و در بحث مهارت و اشتغال نیز موثر باشد.
دکتر دهقانی با اشاره به فعالیتهای سالهای اخیر این نهاد، گفت: ظرف کمتر از 2 سال، ایجاد 1800 متر فضای فیزیکی، راهاندازی 3 مرکز آموزش کوتاهمدت، راهاندازی مرکز فرآوری سنگ، اخذ مجوزهای اولیه راهاندازی تحقیقات فناوری در استان، مرکز پزشکی ناباروری، عقد تفاهمنامه با واحدهای کشور از جمله واحد تهران با هدف مشارکت نهال گردوی پیوندی، سازماندهی واحد و اصلاح فرآیندهای ناقص را انجام دادهایم.
نظر شما :