رئیس جهاد دانشگاهی واحد لرستان گفت: بازارچه ویژه محصولات تولیدی صنعتی و معدنی، نیاز استان است.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد لرستان، دکتر سید علی نادر دهقانی الوار در دیدار رئیس و معاونین سازمان صنعت، معدن و تجارت استان با بیان اینکه باید با دغدغه به مسائل استان نگاه کرد، افزود: جهاددانشگاهی به عنوان مجموعهای دانشگاهی هر جا با مسئلهای در استان مواجه شده دغدغهمند به آن ورود جدی داشته و همواره سعی کرده راهحلی برای آن پیشنهاد کند.
وی با بیان اینکه تمام نیروهای جهاد دانشگاهی لرستان در راستای حل مشکلات استان بسیج شدهاند، بیان کرد: با نگاهی که به مجموعه جهاد دانشگاهی واحد استان دارید میتوانیم همکاری مؤثری با همدیگر داشته و انجام مسائل پژوهشی و مطالعاتی سازمان صنعت، معدن و تجارت را به این مجموعه علمی پژوهشی واگذار کنید.
دکتر دهقانی الوار با تأکید بر اینکه جهاد دانشگاهی آمادگی لازم جهت همکاری با سازمان صنعت، معدن و تجارت استان را دارد، ادامه داد: در این راستا اتاق فکری مختص به مجموعه صنعت، معدن و تجارت در این واحد علمی طراحی شده و هدف از آن ساماندهی نیروهایی است که دارای ایده و فکر هستند که با راهاندازی این اتاق میتوان کمک شایانی به مجموعه سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرد.
عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی لرستان تصریح کرد: باید خروجی جلساتی که در استان تشکیل میشوند مشخص و کمّی باشند و جهاد دانشگاهی واحد استان با این تفکر و نگاه اتاق فکر را در واحد خود طراحی کرده است.
وی با اشاره به تهیه نقشههای زمینشناسی یک 25 هزار استان در این واحد گفت: قرار است در 5 منطقه نقشهها تهیه شوند.
دکتر دهقانیالوار با اشاره به راهاندازی بانک اطلاعاتی معادن استان توسط جهاد دانشگاهی واحد لرستان، بیان کرد: تهیه این بانک اقدام خوبی است که میتواند اطلاعات زیادی را در اختیار ما قرار دهد.
رئیس جهاد دانشگاهی واحد لرستان گفت: آمادگی داریم که در بحث ژئوپارکها و در زمینه مطالعات، پیوست فرهنگی و سایر فعالیتهای مربوط به حوزه زمینشناسی همکاری گستردهای با سازمان صنایع استان داشته باشیم.
وی با اشاره به بخشنامهای از دولت گفت: در این بخش نامه به موضوع تاثیرگذاری بخشی از درآمدهای معادن به کارهای پژوهشی تأکید شده و جهاد دانشگاهی میتواند با آماده کردن یک چارچوب در این راستا یاریگر سازمان صنعت، معدن و تجارت استان باشد.
عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی لرستان راهاندازی بازارچههای ویژه محصولات تولیدی صنعتی و معدنی را از نیازهای ضروری استان بر شمرد و با تاکید براینکه جهاد دانشگاهی آمادگی ورود به این موضوع را دارد، تصریح کرد: جهاد دانشگاهی لرستان میتواند با توانمندسازی و آموزش نیروی انسانی سازمان صنعت، معدن و تجارت را در حوزه بازاریابی و فروش محصولات کمک کند.
دکتر دهقانیالوار با بیان اینکه جهاد دانشگاهی استان در 50 تا 60 زمینه مختلف میتواند به این سازمان کمک کند، افزود: از جمله این فعالیتها میتوان به موضوع ژئوتوریسم، شناسایی و ساماندهی بنگاههای اقتصادی کوچک و بررسی نقاط ضعف و قوت آنها اشاره کرد.
این عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی اظهار کرد: یکی از کارهایی که اخیراً در جهاد دانشگاهی واحد لرستان انجام شد راهاندازی واحد فرآوری سنگهای زینتی بوده که اقدام خیلی خوبی برای بهبود وضعیت اشتغال دانشبنیان در استان محسوب میشود.
وی با تاکید بر اینکه در لرستان علاوه بر بررسی زیرساختهای توسعه صنایع سنگ، باید علت خام فروشی را جویا شویم، خاطرنشان کرد: در این باره جهاد دانشگاهی واحد استان آمادگی همکاری با سازمان صنعت، معدن و تجارت برای مکانیابی و جانمایی صنایع، تهیه اطلس معادن و نیز مباحث زیستمحیطی را دارد.
نظر شما :