رئیس جهاد دانشگاهی لرستان: ۳۵ واحد فناور در مرکز رشد جهاد دانشگاهی استان فعالیت می‌کنند

۲۲ شهریور ۱۳۹۴ | ۰۰:۰۰ کد : ۷۳۳۹ آخرین اخبار
تعداد بازدید:۲۷۳
رئیس جهاد دانشگاهی لرستان: ۳۵ واحد فناور در مرکز رشد جهاد دانشگاهی استان فعالیت می‌کنند

رئیس جهاد دانشگاهی لرستان گفت: می‌توان فضایی علمی برای پژوهشگران فراهم سازیم تا ایده‌های خود را مطرح و آن‌ها را تبدیل به فعالیت کاربردی کنند.

به گزارش روابط جهاددانشگاهی واحد لرستان، دکتر سید علی نادر دهقانی الوار در حاشیه جشنواره منطقه‏ای رویش زاگرس درجمع خبرنگاران با بیان اینکه جهاد دانشگاهی واحد لرستان با این اعتقاد وارد عرصه شده که فعالیت‎های پژوهشی و ایده‎های نخبگان تبدیل به فنآوری شوند و قابلیت مصرف داشته باشند، اظهارکرد: با این هدف در استان فعالیت داریم تا بتوانیم فعالیت‎های پژوهشی و تبدیل آن‌ها به فناری را ساماندهی کنیم.

وی ادامه داد: درهمین راستا در سال ۸۷ اولین مرکز رشد استان را راه اندازی کردیم تا بتوانیم پژوهشگران، نخبگان و افرادی که صاحب ایده هستند را ساماندهی و ایده‌های آنان را به محصول فناورانه تبدیل کنیم.

دکتر دهقانی با تاکید بر اینکه جهاد دانشگاهی واحد استان در حوزه فنی مهندسی، گیاهان دارویی و پزشکی وارد شده است و خوشبختانه توانسته مجوز مرکز پژوهشی درمانی رویان را اخذ کند، تصریح کرد: در راستای حمایت از پژوهشگران و دانشگاهیان و ارائه خدمات تخصصی به مردم توانستیم از دفتر مرکزی تهران مجوز راه اندازی گروه ‎پژوهشی مدیریت و بهینه سازی مصرف انرژی و گروه پژوهشی گیاهان دارویی را اخذ کردیم.

عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی واحد لرستان یادآور شد: راه اندازی این این گروه‎‌ها دو حسن برای استان دارد یکی اینکه زمینه جذب اعتبارات را برای اختصاص به پژهشگران را فراهم می‌‎کند و دوم اینکه پژوهشگران را می‌‎توانیم ساماندهی کنیم.

دکتر دهقانی اضافه کرد: همچنین می‌توان فضایی علمی برای پژوهشگران فراهم سازیم تا ایده‌های خود را مطرح وآن‌ها را تبدیل به فعالیت کاربردی کنند.

دهقانی بیان کرد: در جشنواره منطقه‌ای رویش زاگرس با هدف معرفی توانمندی‎های جهاد دانشگاهی استان بویژه مرکز رشد این نهاد و واحدهای فناور مستقر درآن، شرکت کرده‌ایم.

وی اضافه کرد: البته با تمام توان در این جشنواره شرکت نکرده‌ایم، هم اکنون ۳۵ واحد فناور در مرکز رشد جهاد دانشگاهی واحد استان فعالیت می‌کنند که از این تعداد ۱۲ شرکت مراحلی را طی کردند تا تبدیل به شرکت دانش بنیان شوند.

دهقانی تصریح کرد: البته دانش بنیان زمانی قابل قبول است که یک محصول دانش‎بنیان تولید شده باشد.

رئیس جهاد دانشگاهی واحد لرستان با بیان اینکه متقاضیان حضور در مراکز رشد جهاد دانشگاهی از حمایت‎های مشاوره‌ای و فکری و مالی بهره‌مند می‌‎شوند، یادآورشد: دراین مرکز فردی که ایده دارد با تکنیک‌های روز آشنا خواهد شد و از حمایت‎های مشاوره‌ای این نهاد بهره‌مند می‌شود.

دهقانی گفت: بدون محدودیت نیز از صاحبان ایده حمایت مالی می‌‎شود به شرطی که طرح آنها در شورای فناوری تصویب شده باشد.

وی میزان حمایت مالی از متقاضیان را بین یک میلیون تا ۶۰ میلیون تومان تسهیلات بدون بهره اعلام کرد و ادامه داد: با دوره‌های تنفس تسهیلات مورد تقاضای فرد پرداخت می‌‎شود.

رئیس جهاد دانشگاهی واحد لرستان یادآورشد: تاکنون از ۲۲ شرکت فناور درمرکز رشد جهاد دانشگاهی با ۶۰۰ میلیون تومان اعتباردرقالب تسهیلات حمایت مالی شده است.

 


نظر شما :