/ ۳۵ سال مدیریت جهادی/ رئیس سازمان جهاد کشاورزی: جهاد دانشگاهی، یکی از نهادهای ممتاز جهان اسلام است

۱۳ مرداد ۱۳۹۴ | ۰۰:۰۰ کد : ۷۳۱۹ ستادی
تعداد بازدید:۲۳۶
/ ۳۵ سال مدیریت جهادی/ رئیس سازمان جهاد کشاورزی: جهاد دانشگاهی، یکی از نهادهای ممتاز جهان اسلام است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: جهاد دانشگاهی، یکی از نهادهای ممتاز جهان اسلام است.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد لرستان، مهرداد غضنفری افزود: جهاد دانشگاهی یکی از نهاد‌های قابل قبول، قابل اعتماد و نیز کاربردی در سطح جامعه است که حتی می‌توان آن‌ را یکی از نهادهای ممتاز جهان اسلام معرفی کرد.

وی اظهار کرد: جهاد دانشگاهی به‌عنوان یک نهاد انقلابی برخاسته از انقلاب فرهنگی و به‌عنوان پُلی میان دانشگاه، صنعت و خدمات کشاورزی معرفی شد.

این مقام مسئول تصریح کرد: این نهاد عمومی و غیردولتی زیر نظر شورای عالی انقلاب فرهنگی شخصیتی مستقل از لحاظ اداری، استخدامی و تابع شرایط، ضوابط و چارچوب‌های معین شده توسط هیئت‌امنا است.

غضنفری اضافه کرد: این نهاد نقش بسزایی در تولید علم، فعالیت‌های فرهنگی و تحقیقاتی داشته و به‌خوبی جایگاه خود را نمایش داده است.

وی گفت: این نهاد در مباحث درمان ناباروری، علوم و فنون نانوتکنولوژی، سلول‌های بنیادی و مباحث ژنتیک از نهاد‌های قابل قبول، قابل اعتماد و نیز کاربردی در سطح جامعه است که حتی می‌توان آن‌را یکی از نهادهای ممتاز جهان اسلام معرفی کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان افزود: جهاد دانشگاهی با راه‌اندازی دو خبرگزاری ایکنا و ایسنا نقش ویژه‌ای در امور فرهنگی کشور ایفا می‌کند.

غضنفری اظهار کرد: در زمینه کشاورزی با راه‌اندازی مؤسسه گیاهان دارویی نقش بی‌بدیلی در رشد و توسعه بهرمندی از گیاهان دارویی ایجاد کرده است.

وی خاطرنشان کرد: تصریح کرد: اعتماد جامعه به یک پدیده یا مقوله به پاسخگویی آن مقوله به نیازهای جامعه بستگی دارد و جهاد دانشگاهی نیز با عملکرد ممتاز مؤسسه رویان در زمینه ناباروری، خون بند ناف، در زمینه پژوهشی و نیزعملکرد خوب خبررسانی و تحلیل خبر با بی‌طرفی کامل و درصد بالای صحت اخبار با نیروهای متعهد، انقلابی و با ایمان توانسته به اعتماد جامعه پاسخ دهد.

وی گفت: با توجه به توانایی‌ها، امکانات و ظرفیت‌های موجود جهاد دانشگاهی با ایجاد هماهنگی میان این نهاد و وزارت‌خانه‌ها، سازمان‌ها، ادارات و ارگان‌ها می‌توان بخشی از نیازهای موجود در بخش‌های صنعتی، کشاورزی، معادن، خدمات و علوم اجتماعی را انجام داد.

این مسئول با اشاره به عملکرد خبرگزاری‌های ایکنا و ایسنا، افزود: اظهارنظر در مورد این مقوله بیشتر در حوزه تخصص کارشناسان رسانه است.

غضنفری اظهار کرد: پذیرش این نهاد در بین نهادهای مدنی و مذهبی کشور از پذیرش بی‌بدیلی در جهان اسلام برخوردار است و نیز در جهت مهجوریت‌زدایی از معارف قرآن‌کریم در عرصه‌های مختلف و نیز شبهه‌زدایی از تارک نظام جمهوری اسلامی در خصوص پرداختن به قرآن در انظار سایر ملل از مهمترین ویژگی‌های بارز این خبرگزاری است.

وی تصریح کرد: خبرگزاری ایسنا نیز از پرکاربردترین خبرگزاری‌های داخل کشور است که عملکرد خوب و صحت اخبار از محاسن خوب این خبرگزاری است..

این مقام مسئول بیان کرد: ارتباط خوب بین ارگان‌ها، سازمان‌ها وزارت‌خانه‌های سطح کلان کشور با این نهاد می‌تواند منجر به ارائه راهکارهایی در جهت نوآوری در حل مشکلات موجود شود.

غضنفری گفت: انجام کار‌های پژوهشی در راستای حل مشکلات سازمان‌ها و کلیت اقتصاد کشور، تجاری‎سازی پروژه‌ها و تحقیقات خود و به خدمت در آوردن نتایج آن در اقتصاد کشور و نیز در زمینه آموزش به افراد نهایت نوآوری را به‌کار گیرد و با ایجاد رشته‌های جدیدی در رفع بیکاری اقدام کند

 


نظر شما :