مصرف کنندگان مشروبات الکلی به دلیل ترس از مجازات به پزشک مراجعه نمی‎کنند

۱۰ خرداد ۱۳۹۴ | ۰۰:۰۰ کد : ۷۲۸۴ ستادی
تعداد بازدید:۲۴۱
مصرف کنندگان مشروبات الکلی به دلیل ترس از مجازات به پزشک مراجعه نمی‎کنند

یک عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: مصرف متادون در ایران بیش از مصرف مشروبات الکلی است.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد لرستان، غفارعلی محمودی در کارگاه آموزشی پیشگیری، مقابله، درمان و بازتوانی مصرف مشروبات الکلی که به همت جهاد دانشگاهی و دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری لرستان برگزار شد، افزود: دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری لرستان، خوشبختانه مصرف مشروبات الکلی در ایران و کشورهای اسلامی به واسطه منع شرعی به نسبت کشورهای اروپایی، کمتر است.

وی بیان کرد: متأسفانه مرکز ترک اعتیاد الکل در استان لرستان وجود ندارد و از طرفی مصرف کنندگان مشروبات الکلی به دلیل ترس از مجازات به پزشک مراجعه نمی‎کنند.

این مدرس دانشگاه علوم پزشکی لرستان اظهار کرد: الکل مانند سیگار دروازه ورود افراد به مواد مخدر بوده و عوارض خیلی جدی و خطرناکی برای اشخاص و جامعه دارد.

محمودی اضافه کرد: دوسوم مردم آمریکا الکل مصرف می‎کنند و 7 درصد آنها الکلیسم هستند.

وی اظهار کرد: برخلاف تصورات مردم مبنی بر اینکه اشخاص مصرف کننده مشروبات الکلی، توانایی بیشتری برای انجام کارها خواهند داشت، فردی که الکل مصرف می‎کند عقل خود را از دست می‎دهد و قشر مغز او از کار می‎افتد.

این مدرس دانشگاه یادآور شد: شخص مصرف کننده مشروبات الکلی بی‎پروا شده و خوب و بد را از یکدیگر تشخیص نمی‎دهد؛ مواد الکلی هنجارشکن هستند و هنجار اجتماعی را از بین می‎برند.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان خاطرنشان کرد: متأسفانه در حال حاضر مصرف قرص ترامادول در ایران بسیار بیشتر از مشروبات الکلی است و مسمومیت‎های گزارش شده گواهی بر این ادعاست.

محمودی خاطرنشان کرد: به دلیل بالا بودن هزینه الکل معمولاً خانواده‎هایی که بنیه مالی قوی دارند، به سمت مصرف مشروبات الکلی می‎روند و در عوض اکثر افراد قرص ترامادول را از سیگار فروشی‎ها و سوپرمارکت‎ها تهیه می‎کنند.

وی با اشاره به اینکه آب جو 5 درصد الکل،ودکا، ویسکی و شامپاین 20 تا 30 درصد الکل دارند، گفت: مصرف مشروبات الکلی اختلال در عملکرد، پرحرفی، عدم تعادل، اختلال حافظه، زوال عقل، اختلالات بینایی، تندخویی، مشکلات کبدی، نقرس، التهاب معده، ناتوانی جنسی و.. را افزایش می‎دهد.

این مدرس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه یکی از شایع‎ترین علل تمایل به مصرف مواد الکلی در بین مردان، تقویت و افزایش قوای جنسی است، ادامه داد: این افزایش قوای جنسی تنها برای چند روز ادامه دارد و پس از آن شخص دچار ناتوانی جنسی می‎شود.

محمودی اظهار کرد: همچنین مصرف مشروبات الکلی سبب سرطان دهان و حنجره می‎شود؛ الکل پس از وارد شدن به بدن از طریق سیستم گردش خون به مغز رسیده و آن را از کار می‎اندازد.

وی اضافه کرد: شبکه‎های ماهواره‎ای هزینه‎های هنگفتی جهت ترویج مصرف مشروبات الکلی صرف می‎کنند تا جوانان ما از این طریق به فلاکت و نابودی برسند.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی خاطرنشان کرد: سالانه 150 تا 200 نفر به خاطر عوارض ناشی از مواد مخدر در لرستان جان خود را از دست می‎دهد.

 


نظر شما :