رئیس جهاددانشگاهی لرستان گفت: توسعه و توسعهخواهی باید به مطالبه عمومی استان تبدیل شود
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد لرستان، دکتر سید علینادر دهقانی الوار در همایش ملی بررسی ادبیات بومی ایران زمین که در سالن آمفیتئاتر دانشگاه لرستان برگزار شد، افزود: در لرستان روند توسعه و پیشرفت آغاز شده و خوشبختانه در دولت تدبیر و امید استاندار لرستان تلاش گستردهای برای توسعه این منطقه آغاز کرده تا در حوزه اقتصاد، منابع محیط زیست و مسائل فرهنگی اتفاقات خوبی رخ دهد.
وی ادامه داد: برای اینکه توسعه در سه موضوع فوق اتفاق بیفتد باید توسعه و توسعهخواهی به مطالبه عمومی مردم استان تبدیل شود چنانچه مردم بخواهند این مهم رخ خواهد داد.
وی گفت: همه مردم، گروهها و اقشار مختلف در استان باید تلاش کنند تا این توسعه رخ دهد و شاخصهای فرهنگی و علمی ما رشد کنند باید دست بهدست هم یک چارچوب و ساختار برای تحقق این موضوع ایجاد کنیم.
دهقانی اضافه کرد: مهمترین منبع و ساختارهای که از آن میتوان در راستای رسیدن به توسعه استفاده کرد فرهنگ غنی و ادبیات شیرین ما است تا به کمک آن بتوانیم توسعهخواهی را به مردم آموزش و این اصطلاح توسعهخواهی را در مراودات مردم وارد کنیم تا به فرهنگ عمومی تبدیل شود.
عضو هیات علمی جهاددانشگاهی استان تصریح کرد: ما میتوانیم اشعار و نوشتهها و مطالب ادبی که با لهجههای مختلف نوشته میشوند را وارد مسائل اقتصادی کنیم.
وی گفت: در لرستان فرهنگ کار مطلوب نیست و باید بتوانیم چگونه از ادبیات خود استفاده و فرهنگ کار را پیرایش کنیم.
رئیس جهاددانشگاهی لرستان با بیان اینکه چطور از مضامین ادبی برای توسعه و نهادینه کردن فرهنگ کار استفاده کنیم، اظهار کرد: تصور میکنم میتوانیم از مضامین بلند ادبیات و زبان خود استفاده کرده و به این مهم برسیم.
دهقانی افزود: ادبیات ادبی در پیرایش بسیاری از پیامهای منفی در جامعه کارگشا هستند و باید مضامین زیبا و مبتنی بر فرهنگ خود را داشته باشیم تا بتوانیم مشکلات را مرتفع کنیم.
وی بیان کرد: انتظار میرود لرستان محل دبیرخانه دائمی سیر تحول ادبیات بومی کشور شود و در این راستا هرگونه برنامهریزی و حمایتی را انجام خواهیم داد.
عضو هیات علمی جهاددانشگاهی استان یادآور شد: البته نیازمند حمایت دوستان در دفتر مرکزی هستیم و این همدلی با همکاری مسئولین استان در لرستان ایجاد شده و انتظار میرود جهاددانشگاهی و معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی به عنوان دبیرخانه دائمی سیر تحول ادبیات بومی کشور انتخاب شود چراکه این ظرفیت را در استان داریم اگرچه قول داده شده این مهم در استان اتفاق بیفتد.
نظر شما :