معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی لرستان: مهمترین عرصه‎ شکل دهی بهتر به انرژی جوانان، تشکیلات جهادی است

۰۲ اسفند ۱۳۹۳ | ۰۰:۰۰ کد : ۷۲۵۶ فرهنگی
تعداد بازدید:۲۲۳
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی لرستان: مهمترین عرصه‎ شکل دهی بهتر به انرژی جوانان، تشکیلات جهادی است

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد لرستان : به همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی واحد لرستان و به همراه بسیج جامعه پزشکی، اردوی جهادی در روستاهای "هفت چشمه و مله بلوط" شهرستان سراب دوره برگزار شد.

رامین جانی‎پور معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی لرستان ، در این باره گفت: اردوهای جهادی باعث القای روحیه، انگیزه و تشویق جوانان می‎شود و برای همه جالب است که عده‎ای بدون هیچ توقعی به مناطق محروم می‎روند و مشغول به کار می‎شوند.

وی ادامه داد: این افراد به هر دری می‎زنند تا دردی را از دلی بیرون کنند و باری از دوش دیگری بردارند. حضور یک جوان مومن و متدین و متشرع در یک مجموعه روستایی در بین جوانان و در بین مردم مظهر مجسم سفیران عشق و آزادگی و صداقتند.

جانی‎پور تأکید کرد: مهمترین عرصه‎هایی که می‎شود بهتر به انرژی جوانان شکل دهیم، تشکیلات جهادی است. همچنین بسط و گسترش فرهنگ جهادی می‎تواند یکی ازمهمترین ابعاد اردوهای جهادی باشد یعنی باید تلاش شود تا همگان از اردوهای جهادی برای حل مشکلات شهرشان و حتی کشور الگو بگیرند.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی در ادامه اظهار کرد: اگر همه هم‎چون بخشی از دانشجویان قسمتی از وقت خود را صرف حل مشکلات دیگران(خارج از تکلیف روزمره) کنند آنگاه خواهیم دید که چگونه سرعت حل مشکلات کشور افزایش می‎یابد.

وی تصریح کرد: باید از ظرفیت دانشجویان با روحیه جهادی در رفع محرومیت‎زدایی بهره‎گیری شود و این خدمت‎رسانی شامل کارهای عمرانی، فرهنگی، مذهبی، ورزشی و... می‎باشد و گرچه وجود کار عمرانی برای تحقق مابقی اهداف اردوهای جهادی امری لازم است ولی توجه به وضعیت بهداشتی و درمانی نیز از اصلی‎ترین برنامه‎های این اردوها قرار گیرد.

جانی‎پور اضافه کرد: امروزه حضور جوانان ارزشی در مناطق محروم یک اقدام فرهنگی است. این موضوع در کوتاه‎مدت ارزش‎ها و اثرات و برکات فراوانی برای ساکنان مناطق محروم درپی دارد، چرا که اساساً حضور نیروهای جهادی به منظور احیاء فرهنگ کار و تلاش و به تحرک درآوردن مردم مناطق محروم جهت شناخت توانایی‎ها و مشکلات اساسی خود و یافتن راه‎حل‎هایی برای برون‎رفت از آن است.

وی اجرای برنامه‎های جهادی را مستلزم کار گروهی و مشارکت و تعامل نهادها و سازمان‎های مختلف دانست و افزود: هر چه این تعامل و همکاری‎ها بیشتر و نزدیک‎تر باشد اثربخشی و نتایج مناسب‎تری به‎دنبال خواهد داشت.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی تأکید کرد: مسئولان استانی و کشوری باید در راستای حل مشکلات مناطق محروم به گروه‎های جهادی کمک کنند.

جانی‎پور در پایان گفت: در این اردو خدمات پزشکی و درمانی با همکاری بسیج جامعه پزشکی استان به ساکنان این روستاها ارائه شد که جا دارد از زحمات جناب سرهنگ شمس تشکر کنم.

 


نظر شما :