یک دکترای علوم قرآنی: مبحث عمده در سیره علوی، عدالت اجتماعی است
یک کارشناس مذهبی گفت: سیره علوی در مباحث سنتی و زندگیهای امروزی کمرنگ شده است.
حجتالاسلام سید ابوالفضل موسویزاده در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه لرستان، افزود: یکی از مباحث عمدهای که در سیره امام علی(ع) مطالعه میکنیم عدالت اجتماعی است و چنانچه عدالت اجتماعی در سطح خرد و کلان رعایت شود خیلی کارگشاست.
وی ادامه داد: سیره علوی در مباحث سنتی و زندگیهای امروزی کمرنگ شده و باید این سیره در ابعاد مختلف زندگی مدرن و سنتی جای گیرند.
دکتر موسویزاده در ادامه با بیان اینکه متأسفانه مشکلی که در عملکرد برخی افراد وجود دارد این است که دم از اسلام میزنند اما برنامه اسلامی و سیره علوی در زندگی آنها وجود ندارد، اظهار کرد: سیرهای که از آن دم میزنیم باید به صورت گفتاری، کرداری و رفتاری باشد.
عضو هیئت علمی دانشگاه کرمانشاه گفت: منشور امام علی(ع) نهجالبلاغه است که در نامهای به مالک اشتر بیان فرمودند که کارگزاران و مدیران باید در کنار سادهزیستی و رعایت تقوا، مقامی که به آنها داده میشود یک امانت است که باید سالم به دست کارگزار بعدی قرار دهد.
وی بیان کرد: کارگزار نباید شغل خود را طعمه قرار دهد بلکه وظیفهاش رهگشایی و گرهگشایی کار مردم است.
این دکترای علوم قرآنی یادآور شد: مدیران باید در دسترس مردم باشند نه اینکه خود را در اتاقی شیشهای محبوس کند و به فرموده علی(ع) مردم باید بدون لکنت زبان مشکلات و درخواستهای خود را با کارگزاران در میان بگذارند.
موسویزاده اضافه کرد: شرایط یک کارگزار در نامه 53 علی(ع) در نهجالبلاغه مشهود است که چنانچه این شرایط رعایت نشود، کارگزار و مدیر به موفقیت خواهد رسید.
نظر شما :