رئیس جهاد دانشگاهی واحد لرستان خبر داد: اخذ مجوز راهاندازی فنبازار منطقهای در استان
رئیس جهاد دانشگاهی واحد لرستان گفت: لرستان نیازمند راهاندازی مراکز تحقیقاتی و فناور است و توسعه مراکز دانشگاهی آموزش محور باید متوقف شود.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد لرستان، سید علی نادر دهقانی در دیدار معاونین استاندار و جهاددانشگاهی افزود: جهاد دانشگاهی لرستان با همکاری معاونتهای پژوهشی، فرهنگی و آموزشی همواره در راستای توسعه استان و رفع مشکل اشتغال جوانان قدم برداشته هر چند که در این راه متحمل هزینههایی نیز شده است.
وی با اشاره به اینکه بانک خون بند ناف جهاد دانشگاهی لرستان از اواخر سال 90 فعال شده است، بیان کرد: در سال جاری به همت این نهاد انقلابی در استان 13 طرح پژوهشی به انجام رسید.
این مقام مسئول کشت گیاهان دارویی را از دیگر فعالیتهای پژوهشی این نهاد دانست و تصریح کرد: در زمینی به مساحت 5000 متر گیاهان دارویی کشت شده که پیشبینی میشود از فعالیت این مزرعه تجارب خوبی برای جهاد دانشگاهی استان حاصل شود.
عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی لرستان اضافه کرد: همچنین طرح مرکز مشاوره مامایی، ارائه هفت مقاله علمی در سطح ملی و ورود به مباحث فنی و مهندسی نیز از دیگر فعالیتهای معاونت پژوهشی این نهاد به شمار میآیند.
دکتر دهقانی با یادآوری برخی از فعالیتهای حوزه فرهنگی این نهاد اظهار کرد: خبرگزاری ایسنا و ایکنای لرستان به عنوان زیرمجموعه معاونت فرهنگی در عرصه خبری بسیار موفق عمل کرده و از سایتهای شاخص و برتر خبری کشور هستند؛ همچنین مرکز افکارسنجی جهاد دانشگاهی لرستان در سال جاری با انجام 16 طرح مقام برتر کشور را کسب کرده است.
رئیس جهاد دانشگاهی واحد لرستان به اجرای برنامههای این نهاد در سال جاری اشاره کرد و گفت: برگزاری همایش ملی "سیره علوی" در سال جاری به نهاد انقلابی جهاد دانشگاهی واگذار شده است و بابت این اعتماد از نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه خرمآباد باید قدردانی کنیم.
وی اشارهای نیز به حوزه آموزشی جهاد دانشگاهی لرستان داشت و ادامه داد: این نهاد انقلابی در بخش آموزشهای کوتاه مدت به عنوان یک مرکز موفق شناخته شده است به گونهای که تاکنون 3548 فراگیر در دورههای مختلف کامپیوتر، فنی – مهندسی و... توسط اساتید این حوزه، آموزشهای لازم را فراگرفتهاند.
دهقانی با اشاره به فعالیت مرکز رشد فناور جهاد دانشگاهی لرستان، یادآور شد: در سال جاری 90 ایده فناور در مرکز رشد جهاد دانشگاهی لرستان مطرح که 21 طرح از آنها پذیرش شده است و همچنین تعداد شرکتهای تحت حمایت این نهاد به 21 شرکت فنآور و صنعتی میرسد.
رئیس جهاد دانشگاهی واحد لرستان از اخذ مجوز راهاندازی فنبازار منطقهای خبر داد و با اشاره به برنامههای آینده این نهاد، گفت: راهاندازی مرکز(مجتمع) تحقیقاتی جهاد دانشگاهی استان از عمده فعالیتهای ما است تا بتوانیم با استقبال از ایدههای نو، طرحهای فنآور را به محصول قابل مصرف بیشتری تبدیل کنیم.
وی افزود: هدف جهاد دانشگاهی لرستان کار عملی و کاربردی روی پتانسیل و ظرفیتهای استان از جمله دامپروری و کشاورزی است و مرکز تحقیقات این نهاد میتواند تحقق چنین اهدافی را تضمین کند.
دهقانی همچنین از راهاندازی مرکز مشاوره عمومی و جامع به همت حوزه فرهنگی جهاد دانشگاهی لرستان خبر داد و گفت: لرستان نیازمند توسعه دانشگاه و مراکز آموزش عالی آموزشمحور و باید با راهاندازی مراکز تحقیقاتی و فناور تلاش شود طرحهای نو و فنآور به محصول قابل عرضه به بازار تبدیل شوند.
رئیس جهاد دانشگاهی واحد لرستان با بیان اینکه صد درصد درآمدهای این نهاد در استان صرف توسعه حوزههای کاری و درنهایت سرمایهگذاری برای استان ما شود، تصریح کرد: انتظار و توقع داریم استانداری لرستان عنایت بیشتری به این نهاد داشته باشد و از محلهایی که امکان دارد برای به نتیجه رسیدن طرحها به این نهاد کمک کند.
نظر شما :