معاون مرکز رشد جهاد دانشگاهی واحد لرستان: مرکز فضای مناسبی برای کارآفرینان و فعالیت نخبگان در لرستان فراهم کرده است

۱۹ مرداد ۱۳۹۳ | ۰۰:۰۰ کد : ۷۱۳۳ تجاری سازی و اشتغال
تعداد بازدید:۴۰۷
معاون مرکز رشد جهاد دانشگاهی واحد لرستان: مرکز فضای مناسبی برای کارآفرینان و فعالیت نخبگان در لرستان فراهم کرده است

معاون مرکز رشد جهاد دانشگاهی واحد لرستان گفت: مرکز رشد جهاد دانشگاهی واحد استان با ایجاد تعامل میان مراکز تحقیقاتی، صنایع و دانشگاه، زمینه ایجاد هم افزایی و افزایش قدرت رقابت شرکت‌های فن آور را فراهم کرده است.

سمیه قربانی در گفت‎وگو با روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد لرستان، افزود: تاکنون بیش از ۳۰ هسته و واحد فناور در مرکز رشد جهاد دانشگاهی واحد استان استقرار یافته و از خدمات متنوع مرکز از جمله مشاوره و بازاریابی برخوردار بوده‌اند.
وی با بیان اینکه از این واحد‌ها تاکنون بیش از ۳ میلیارد ریال حمایت مالی شده است، ادامه داد: از جمله طرح‌های موفق این مرکز می‌توان به کنترل بیولوژیک کرم گلوگاه انار، تولید کندوهای کف باز، تولید داروی گیاهی ضد درد آرتروز، ارزیاب ارت ساختمان و طرح‌های موفقی در زمینه فناوری اطلاعات اشاره کرد.

معاون مرکز رشد جهاد دانشگاهی با بیان اینکه جذب نخبگان، صاحبان ایده و فکر نو و فراهم کردن شرایط تبدیل ایده‌های آن‌ها به پدیده وظیفه مراکزی مانند مرکز رشد جهاد دانشگاهی واحد استان است، اظهار کرد: این مرکز در طول فعالیت خود سعی دارد با حمایت مالی، معنوی و مشاوره‌ای به عنوان یک پشتیبان در خدمت نخبگان باشد و با فراهم کردن امکانات سخت و نرم‎افزاری و تسهیل شرایط حضور در مرکز، فضای مناسبی برای جذب و فعالیت نخبگان استان فراهم کند.

وی اضافه کرد: مرکز رشد واحد استان مصمم است با برخورداری از پتانسیل‌های بالقوه موجود در منطقه، منابع انسانی فرهیخته، اثربخش و متخصص و همچنین ساختار انعطاف پذیر و کارآمد به عنوان یک مرکز رشد نمونه در منطقه و کشور در زمینه‌های تولید و انتقال فناوری به بخش‌های مختلف، کارآفرینی، رشد و توانمندسازی شرکت‎های کوچک و متوسط و مکانی جهت دریافت و پرورش ایده‌های نو و کارآفرین به عنوان کانون اصلی کارآفرینی و ایجاد کسب و کار شناخته شود.

قربانی با اشاره به اینکه مرکز رشد با ایجاد تعامل میان مراکز تحقیقاتی، صنایع و دانشگاه، زمینه ایجاد هم افزایی و افزایش قدرت رقابت شرکت‌های فن آور را فراهم کرده و با بهره گیری از نیروهای متخصص و دلسوز و همچنین ارائه خدمات با ارزش افزوده بالا، زمینه را برای رشد و ارتقا در استان را فراهم خواهد کرد تصریح کرد: راه اندازی فن بازار منطقه جهت جذب سرمایه گذار بخش خصوصی، جذب اعتبارات استانی و شناسایی و ارتباط با خیرین از جمله برنامه‌های آتی این مرکز است.

معاون مرکز رشد جهاد دانشگاهی واحد لرستان گفت: برنامه ریزی جهت ایجاد مراکز رشد تخصصی متناسب با مزیت‌های نسبی منطقه و ارتقا مستمر اثر بخشی و کارایی اداری و فرآیندهای اجرایی مرکز رشد، مشارکت در تولید انبوه و تجاری سازی طرح‌های موفق مرکز، برگزاری کارگاه‎ها، سمینار‌ها و نمایشگاه‎ها، حمایت مالی و نظارت بر روند رشد شرکت‌هاو تحلیل مستمر دستاورد‌ها با هدف افزایش کارآیی مرکز رشد و نظارت بر فعالیت‎های شرکت‎های فناور در تحقق ایده محوری آن‌ها از دیگر برنامه‌های مرکز رشد در آینده است.

وی با اشاره به نقش مرکز رشد جهاد دانشگاهی واحد لرستان در توسعه استان افزود: توسعه همه جانبه و پایدار نیازمند گذر از اقتصاد بر پایه نفت به اقتصاد دانش پایه بوده و تنها در این صورت است که در شرایط مختلف نظیر تحریم می‌توان به رشد اقتصادی و پیشرفت جامعه امیدوار بود. در لرستان که به عنوان یک استان کمتر توسعه یافته، بهره‌مند از منابع خدادادی، تعداد فراوان جوان دانش آموخته و فارغ‎التحصیل دانشگاهی جویای کار، اهمیت تولید و اقتصاد دانش بنیان بیشتر احساس می‌شود.

قربانی با تاکید براینکه برای تحصیل هر یک از این افراد مبالغ هنگفتی توسط دولت و خانواده‌ها هزینه شده است که می‌توان با توانمندسازی و آموزش آن‌ها نیروی فعال را وارد جامعه و به جای سرگردانی در بازار کار، خود به عنوان کارآفرین و تولیدکننده صاحب دانش فنی مطرح باشند، یادآورشد: در این راستا مرکز رشد جهاد دانشگاهی واحد استان با تدارک مجموعه‌ای کارآمد برای حمایت از کسب و کارهای دانایی محور و فراهم کردن زمینه‌های کارآفرینی جهت جذب کارآفرینان و دانش آموختگان دانشگاهی به توسعه کسب و کارهای کوچک و متوسط از طریق ایجاد حمایت از واحدهای فناور و پشتیبانی شرکت‎های نوپا بپردازد.

 


نظر شما :