رئیس جهاد دانشگاهی استان خبر داد:

شرکت ۴۵۴۵ نفر در آزمون استخدامی قوه قضاییه در لرستان

۲۱ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۱:۰۷ کد : ۴۲۲۸۸ آموزشی
تعداد بازدید:۲۵۳
رئیس جهاد دانشگاهی لرستان از شرکت ۴۵۴۵ نفر در آزمون استخدامی قوه قضاییه در استان خبر داد.
شرکت ۴۵۴۵ نفر در آزمون استخدامی قوه قضاییه در لرستان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی لرستان دکتر امین سلاحورزیان در گفت و گو با ایسنا بیان کرد: آزمون استخدامی قوه قضاییه همزمان با سراسر کشور امروز صبح راس ساعت ۹ صبح در لرستان برگزار شد.

وی اظهار کرد: در این آزمون ۴۵۴۵ از سراسر لرستان حضور یافته و با هم به رقابت پرداختند.

سلاحورزیان تصریح کرد: در این آزمون استخدامی ۲۰۴۶ خانم و ۲۴۹۹ مرد شرکت کرده بودند.

این مسئول اضافه کرد: آزمون استخدامی قوه قضاییه در شهرهای خرم‌آباد و بروجرد و در ۱۲ حوزه امتحانی برگزار شد.

رئیس جهاد دانشگاهی لرستان تصریح کرد: با توجه به شرایط کرونا، آزمون با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی در حوزه‌های امتحانی لرستان برگزار شد.

سلاحورزیان گفت: نتایج این آزمون از طریق سامانه hrtc.ir جهاد دانشگاهی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

کلید واژه ها: آزمون آزمون استخدامی لرستان سلاحورزیان برگزار استخدامی حوزه

نظر شما :