/چهل سال با جهاد دانشگاهی/ معاون استاندار لرستان:

جهاد دانشگاهی پل ارتباطی دانشگاه و صنعت در کشور است

۱۵ مرداد ۱۳۹۹ | ۰۹:۳۹ کد : ۲۱۳۶۳ اخبار برگزیده آخرین اخبار
تعداد بازدید:۲۳۲
معاون استاندار لرستان و فرماندار بروجرد گفت: جهاد دانشگاهی پل ارتباطی دانشگاه و صنعت در کشور است.
جهاد دانشگاهی پل ارتباطی دانشگاه و صنعت در کشور است

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی لرستان، عبدالرحیم رحیمی اظهار کرد: جهاد دانشگاهی از نهادهای برخاسته از ایده‌های انقلاب ۵۷ و سازمانی علمی و مؤثر در افزایش کارآمدی دانشگاه‌ها و پیوند دانشگاه‌ها با مراکز اجرایی و دستگاه‌های مختلف دولتی است.

وی تصریح کرد: جهاد دانشگاهی موفقیت‌های زیادی را طی سال‌های بعد از تشکیل داشته و توانسته در بسیاری از زمینه‌ها الگوهای موفقی را مبتنی بر نگاه علمی و درعین‌حال کاربردی ‌پیش ببرد.

فرماندار بروجرد خاطرنشان کرد: این سابقه که جنبه کارآمدی و نگاه فرابخشی به موضوعات مختلف دارد جهاددانشگاهی را به‌عنوان پلی میان دانشگاه و بخش صنعتی و خدماتی کشور معرفی می‌کند.

رحیمی اضافه کرد: جهاد دانشگاهی یکی از نهادهای برخاسته از انقلاب اسلامی است و عملکرد این نهاد همان تلاش در میدان عمل و جهاد عملی است که ما به آن نیاز داریم.

وی بیان کرد: اقدامات جهاددانشگاهی در طول ۴۰ سال گذشته موجب کاهش وابستگی کشور شده و نتایج بسیار ارزشمندی را به ارمغان آورده است.

معاون استاندار لرستان ادامه داد: هدف اصلی جهاددانشگاهی گسترش تحقیقات و شکوفایی استعدادها در سطح جامعه برای نیل به خوداتکایی، توسعه امور فرهنگی و آموزشی در سطح جامعه و گسترش طرح‌های کاربردی و نیمه صنعتی از طریق پیوند با مراکز علمی و تحقیقاتی به منظور به کارگیری نتایج پژوهش‌ها است.

رحیمی ادامه داد: توسعه و رشد فناوری در اولویت‌های کاری جهاد دانشگاهی قرار دارد و در مسیر توسعه علمی، صنعتی، تولیدی و خدماتی کشور گام‌های مهمی برداشته است.

وی عنوان کرد: جهاد دانشگاهی ترکیبی از ارزش و آگاهی، تعهد و تخصص، شوق و همت جهادی و نشاط و توان جوانی است که در کنار هم قرار دادن این مصادیق ظرفیت بالای جهاد را نمایان می‌کند.

این معاون استاندار اظهار کرد: رسالت اصلی جهاد دانشگاهی خصوصا در سال رونق تولید  استفاده از ظرفیت و پتانسیل دانشجویی و نیروی جوانی و غنای آنها است.

 فرماندار بروجرد تصریح کرد: جهاد دانشگاهی باید هم در عرصه اشتغال و فرهنگ هم مهارت‌آموزی و هم تبدیل علم به فناوری ورود داشته‌باشد، قطعا نیاز ما در سال رونق تولید هم توجه به ضرورت‌ها و ظرفیت‌هاو پتانسیل‌های موجود است.


نظر شما :