رئیس جهاد دانشگاهی لرستان تاکید کرد:
اقوام ایران زمین از مهمترین شاخصههای انسجام اجتماعی برای اقتدار کشور
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی لرستان، دکتر سید علی نادر دهقانی در آیین اختتامیه اولین جشنواره دانشجویی، فرهنگی، هنری اقوام ایران زمین که به همت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی استان در محل سالن آمفی تئاتر دکتر شهریاری دانشگاه لرستان برگزار شد، اظهار کرد: برگزاری جشنوارههایی نظیر جشنواره دانشجویی، فرهنگی و هنری اقوام ایران زمین، برای رسیدن به یک هدف و آن هم توسعه است.
وی در خصوص رسیدن به موفقیت، با بیان اینکه موفقیت رسیدن رضایت بخش به هدف است، ادامه داد: یکی از راهکارها و استراتژیهای اصلی رسیدن به موفقیت سازماندهی است.
رئیس جهاد دانشگاهی لرستان افزود: موفقیت وارداتی نیست بلکه باید ایجاد شود و برای آن برنامهریزی و راهبرد تعریف کرد.
دهقانی با اشاره به اینکه بعد مورد انتظار کشور این است که سازماندهی کنیم تا انسجام اجتماعی ایجاد شود، اظهار کرد: انسجام اجتماعی دستاوردهای زیادی دارد که خیلی میتوان در کشور موثر باشد.
عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی لرستان با بیان اینکه اولین دستاورد انسجام اجتماعی، ایجاد شادابی و مهربانی برای همگان است، افزود: نوعدوستی و انجام عمل نیک دومین دستاورد انسجام اجتماعی است و این مهم در سیل لرستان نمود زیادی داشت و همه ملت آمده بودند.
دهقانی بیان کرد: هنگامیکه جامعهای منسجم باشد همه برای انجام کار میآیند و این انسجام سبب اقتدار میشود و میتوان بستری رقابتی در حوزه هنر، موسیقی، ادبیات، انیمیشن و ... ایجاد کرد.
رئیس جهاد دانشگاهی لرستان اضافه کرد: انسجام اجتماعی، تابآوری اجتماعی را بالا می برد و در نهایت سرمایه اجتماعی در جامعه ایجاد و افزایش مییابد.
وی یکی از شاخصههای مهم انسجام اجتماعی را اقوام ایران زمین دانست و با اشاره به اینکه نقش اقوام بسیار مهم است و هیچ کس نمی تواند این نقش را کتمان کند، تصریح کرد: این اقوام بهصورت متحد، منسجم و با وحدت ملی برای کشور کارمیکنند.
دهقانی یادآور شد: هدفمان از برگزاری همایش اقوام ایران زمین برداشتن قدمی رو به جلو بوده است و امروز شاهدیم که بسیاری از هنرمندان اقوام مختلف سراسر کشور به این جشنواره آمدند.
وی گفت: بارها و بارها مقام معظم رهبری بر حفظ هویت و داشتههای اقوام تاکید داشتند و همچنین در برنامههای توسعه کشور این مهم نیز بارها تاکید شده است.
رئیس جهاد دانشگاهی لرستان خاطرنشان کرد: تلاش جهاد دانشگاهی این است که قدمی برای وحدت ملی، اقتدار و انسجام اجتماعی، سازماندهی به معنای عام و سازماندهی نیروی انسانی برای رسیدن به موفقیت بردارد و در یک کلام هدف اصلی رسیدن به توسعه و داشتن زندگی با کیفیت است.
دکتر دهقانی بیان کرد: در مجموع این جشنواره در پنج بخش برگزار و ۱۲۰۰ اثر به دبیرخانه آن ارسال شده که ۱۶ اثر به عنوان برتر و ۵۷ اثر به عنوان شایسته تقدیر انتخاب شدند.
وی از دانشگاه لرستان و همه نهادهای فرهنگی استان برای همکاری در برگزاری این جشنواره تشکر کرد.
نظر شما :