مدیرکل دفتر حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی لرستان
آموزش در کنار درمان در مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی دیده شود
مدیرکل دفتر حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: ورود جهاد دانشگاهی به عرصه درمان باری از مشکلات این دانشگاه برداشته است.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان لرستان، دکتر علی فرهادی در بازدید از مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان با اشاره به اینکه خلأ وجود دو مرکز در استان(پرتودرمانی و مرکز درمان ناباروری) احساس میشد و بسیار خرسندیم که مرکز درمان ناباروری توسط جهاد دانشگاهی راهاندازی شده است، ادامه داد: یکی از دغدغههای جامعه لرستان ناباروری بوده و این مهم مشکلات خانوادگی و روانی ایجاد کرده است.
مدیرکل دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: ایجاد مرکز درمان ناباروری توسط جهاد دانشگاهی در رفع مشکلات مردم مثمرثمر بوده و اینکه در حوزه درمان ورود پیدا کردهاید جای بسی خوشحالی است و چنانچه کاستیهایی وجود داشته باشد با تعامل با هم حل میکنیم.
فرهادی عنوان کرد: چنانچه مرکز درمان سرطان در دانشگاه راهاندازی شود نیاز است جهاد دانشگاهی به کمک دانشگاه بیاید.
وی با اشاره به اینکه رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان نیز دیدگاهی تعاملی دارد، افزود: در تأمین نیروی انسانی و تجهیزات در چارچوبهایی که داریم به جهاد دانشگاهی استان کمک خواهیم کرد.
مدیرکل دفتر حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه در بحث تأمین متخصص بیهوشی با مشکل مواجهایم و این موضوع تأمین نیروی موردنیاز را در هیأت رئیسه دانشگاه مطرح و تصمیمگیری خواهیم کرد تا به جهاد دانشگاهی استان کمک کنیم، افزود: البته در درمان سودی وجود ندارد و با ورود جهاد دانشگاهی به عرصه درمان باری از مشکلات دانشگاه برداشته شده است.
فرهادی با بیان اینکه یکی از پتانسیلهای ما اعضای هیأت علمی است که میتوانیم از ظرفیت آنها استفاده کنیم و در دانشگاه گروه آناتومی قویای داریم، بیان کرد: نیاز است مرکز درمان ناباروری را جهاد دانشگاهی علاوه بر موضوع درمان بحث آموزش نیز در آن دیده شود تا دانشجویان مامایی و پزشکی به آنجا مراجعه کنند و این مهم در قالب یک تفاهمنامه قابل انجام است.
وی در خصوص ایجاد مزرعه گیاهان دارویی اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی لرستان، مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دارد که حائز رتبه 16 در کشور است و میتوانیم با جهاد دانشگاهی جهت همکاری تفاهمنامهای منعقد کنیم، افزود: درخصوص ایجاد مرکز درمان سرطان سینه، ساختمان این مرکز را آماده کردیم و چنانچه جهاد دانشگاهی بتواند تجهیزات آن را تأمین کند نام مرکز را غربالگری سرطان دانشگاه و جهاد دانشگاهی میگذاریم.
وی گفت: واحد طب سنتی در دانشگاه داریم و خیلی از پزشکان ما در طب سنتی ورود پیدا کردهاند و میتوانیم روی راه اندازی سلامتکده طب سنتی توسط جهاد دانشگاهی استان بحث کنیم.
فرهادی اظهار کرد: شرایط فعلی مملکت ایجاب میکند که تعامل را درپیش بگیریم چون به لحاظ مالی محدودیت داریم و اگر جهاد نیاز به کمک داشته باشد در حوزه درمان کمک میکنیم چون خیر آن به مردم میرسد.
نظر شما :